Κεντρική NBA Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα στους εισβολείς στο Καπιτώλιο

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα στους εισβολείς στο Καπιτώλιο

121053 e1610016173526

Η εισβολή στο Καπιτώλιο, που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία επεισοδίων με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους, είχε και έναν πρώην παίκτη μπάσκετ που μάλιστα είχε περάσει και από την Μπαρτσελόνα ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Γουντ, ο οποίος στα πρώτα χρόνια της καριέρας του υπήρξε γυρολόγος του ΝΒΑ, με πέρασμα σε Μπουλς, Ρόκετς, Σπερς, Πίστονς, Γουόριορς, Σανς, Μάβερικς και Μπακς, πρωτού έρθει στην Ευρώπη.

Στην γηραιά ήπειρο ξεχώρισε η παρουσία του στην Μπαρτσελόνα (με την φανέλα της οποίας αντιμετώπισε και τον Άρη στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του 1990 στην Σαραγόσα). Εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Μπασκόνια, Μάλαγα, Μούρθια, Λιμόζ, Γκραν Κανάρια, Φουενλαμπράδα και Λιβόρνο.

Ο παλαίμαχος ψηλός λοιπόν, είναι από τους πλέον θερμούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, και βρέθηκε στο Καπιτώλιο, όπου μάλιστα έκανε και μετάδοση σε live streaming από το κινητό του.

«Ένιωσα απόλυτα ασφαλής ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα τους. Δεν είδα διαμαρτυρία, αλλά προσευχή. Όμως είδα και καμιά δεκαριά που μπορούσαν να προκαλέσουν ταραχές. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος γιατί οι ψήφοι του δεν μετρήθηκαν και κάποιες άλλες παράνομες ψήφοι κατακυρώθηκαν. Πριν ορκιστεί ο νέος πρόεδρος, θα δείτε με σοκ και έκπληξη πως η υπήρξε νοθεία στις εκλογές και ο πρόεδρος Τραμπ θα έχει μια νέα θητεία», ανέφερε σχετικά στα social media.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…