Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: “Να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με το τρίτο διπλό”

Πετρόπουλος: “Να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με το τρίτο διπλό”

petropoulos ionikos mesologgi

Ο Ιωνικός φιλοξενείται αύριο (9/1) από τον Κολοσσό στην Ρόδο, και ο Ανδρέας Πετρόπουλος μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι θα ήταν ιδανικό για την ομάδα του να κλείσει τον πρώτο γύρο με το τρίτο της διπλό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην νίκη επί του Άρη την περασμένη εβδομάδα, αποδέχθηκε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση και τόνισε ότι η ομάδα του κρατάει μόνο νίκη.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League

Την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με νίκη. Είναι γεγονός πως δεν κάναμε το καλύτερο μας ματς κόντρα στον Άρη, αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας είναι σημαντικό σε αυτό το επίπεδο να νικάς χωρίς να πιάνεις το μάξιμουμ της απόδοσης μας.

Κρατάμε φυσικά τη νίκη, αλλά ξέρουμε πως πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Η αρχή αυτής της βελτίωσης πρέπει να φανεί στη Ρόδο, όπου αντιμετωπίζουμε έναν πολύ αξιόλογο, ανεβασμένο κι ενισχυμένο αντίπαλο.

Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή με τον καλύτερο τρόπο, ξεκινώντας από την αμυντική μας προσπάθεια που απαιτείται πάντα σε εκτός έδρας αγώνες. Θα ήταν ιδανικό να κλείσουμε τον α’ γύρο με το τρίτο μας διπλό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…