Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Προετοιμάζεται για Λαύριο στην… Αθήνα!

ΠΑΟΚ: Προετοιμάζεται για Λαύριο στην… Αθήνα!

proponisi2801

Ο ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή του ήττα από την ΑΕΚ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (30/01) κόντρα στο Λαύριο. Μάλιστα, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη λόγω των περιορισμένων χρονικών περιθωρίων από την μια αναμέτρηση στην άλλη αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε προετοιμασία στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” του Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Πολυτέλεια χρόνου δεν υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Με τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο το Λαύριο MEGA BOLT (αυτό το Σάββατο 30/1/2021 στις 17:00) να πλησιάζει και την ομάδα να προέρχεται από την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, η σκληρή δουλειά και η αλλαγή της εικόνας που παρουσίασε την Τετάρτη είναι μονόδρομος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ παραμένει στην Αθήνα, με την προετοιμασία πλέον να επικεντρώνεται στην άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδας. Και με αυτή την κατεύθυνση, έγινε σήμερα η καθιερωμένη, αλλά και ωριαία ανάλυση των λαθών που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με την χρήση βίντεο και τις επισημάνσεις που από τον κ.Λυκογιάννη. Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί την Παρασκευή το απόγευμα με μία προπόνηση, την τελευταία πριν τον αγώνα του Σαββάτου με το Λαύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…