Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πρίφτης!

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πρίφτης!

Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει πάρει προβάδισμα, για τη διαδοχή του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπως αποκάλυψε ο OverFm 104.9σ οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο, για να γίνει ο γάμος μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει συνδεθεί με τον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση του. Αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται πως είναι διαφορετικά, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται ο Έλληνας τεχνικός να αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας.

Μέχρι χθες φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αλλά τελικά ο προπονητής της Ούνικς Καζάν πήρε κεφάλι στην κούρσα. Ο Πρίφτης επιθυμεί να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά πρώτα πρέπει να «ξεμπλέξει» από τη ρωσική ομάδα.

Ο Πρίφτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ούνικς και πρέπει να το σπάσει, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο τριφύλλι. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Ρώσων και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …