Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις παίκτριες! (pic)

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις παίκτριες! (pic)

panathinaikos panigirismoi

Την επιστροφή του στις προπονήσεις πραγματοποίησαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, πατώντας ξανά το παρκέ του κλειστού “Παύλος Γιαννακόπουλος” μετά από περίπου δύο μήνες, όπως ορίζει το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο για της ομάδες της Α1 Γυναικών.

Συγκεκριμένα,  αφού πέρασαν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό και αφού τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά πάτησαν και πάλι παρκέ, με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να κάνει την σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του αναφέροντας:

«Γύρισαν στις προπονήσεις και οι “μαχητικές ψυχές” του Παναθηναϊκού και μπήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γηπέδου “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Οι “πράσινες” ακολούθησαν πλήρως και με μεγάλη σχολαστικότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να πατήσουν και πάλι στο παρκέ.

Στην επανέναρξη των προπονήσεων για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού εκτός από την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριές της ήταν ακόμα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαλακατές καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …