Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Τρελό σενάριο για Ιλιασόβα (pic)

Ολυμπιακός: Τρελό σενάριο για Ιλιασόβα (pic)

ilyasova ersan nba bucks olympiacos

Μεταγραφική… βόμβα με άρωμα ΝΒΑ για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο που ειδικεύεται σε θέματα σχετικά με το ΝΒΑ, ο πρώην φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς Ερσάν Ιλιασόβα συμφώνησε με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο 34χρονος φόργουορντ που για πρώτη φορά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ το 2005 με το Μιλγουόκι, επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ιλιασόβα έχει τεράστια καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Ντιτρόιτ Πίστονς, Ορλάντο Μάτζικ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Ατλάντα Χοκς.

Έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στο ΝΒΑ σε 859 ματς κανονικής περιόδου και πλέι οφ μαζί, ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει τη φανέλα της Εφές, της Ούλκερ και της Μπαρτσελόνα. Με τους “μπλαουγκράνα” κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία το 2009, ενώ με την εθνική ομάδα της Τουρκίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010.

Εάν επιβεβαιωθεί οριστικά αυτή η είδηση, θα πρόκειται για τεράστια μεταγραφική “βόμβα”, αφού ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν βετεράνο στα γήπεδα του ΝΒΑ που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “3”, “4” και “5” με την ίδια επιτυχία.


Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…