Κεντρική Ελλάδα Οι λόγοι που θα καθυστερήσει το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων

Οι λόγοι που θα καθυστερήσει το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων

Μπάσκετ, ΕΟΚ

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής, κ Βάνα Παπαευαγγέλου, και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας εξήγησαν για ποιο λόγο δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι αθλητικές δραστηριότητες, κάτι που θα αργήσει να συμβεί.

Στην σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ανακοινώθηκαν νέα μέτρα στην Αττική αλλά και κάποιες ελαφρύνσεις στα μέτρα στις περιοχές που δεν βρίσκονται στο «κόκκινο».

Στο πλαίσιο των ερωτήσεων προς τους ειδικούς, έγινε αναφορά για το χρονοδιάγραμμα ανοίγματος των αθλητικών δραστηριοτήτων, δεδομένου ότι τα παιδιά εδώ και 3 μήνες πραγματοποιούν καθιστική ζωή.

Η κ. Παπαευαγγέλου παραδέχτηκε ότι την προβληματίζει η καθιστική ζωή των παιδιών. Πρόσθεσε, όμως, ότι είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε για άνοιγμα των κλειστών χώρων των αθλητικών κέντρων.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι στην άθληση δε φοράμε μάσκα και ερχόμαστε πολύ κοντά στους συναθλητές μας. Επιπλέον, «είναι τεκμηριωμένο ότι η μπάλα αυτή καθ΄αυτή είναι πολύ καλό μεταφορικό μέσο για τον ιό» συμπλήρωσε.

Η κ. Παπαευαγγέλου ανέφερε, πάντως, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα οδηγήσουμε τα παιδιά μας στα γήπεδα «για να αθληθούν και να είναι πιο ευτυχισμένα».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Κυρίτσης στον Over FM: «Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία»

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ Μιχάλης Κυρίτσης μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 για τη δεύτερη αι…