Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O Xατζόπουλος που “σηκώνει” ασπίδα προστασίας σε Σταυρόπουλο-Πρέλεβιτς-Ζουρνατσίδη και το… λάθος

O Xατζόπουλος που “σηκώνει” ασπίδα προστασίας σε Σταυρόπουλο-Πρέλεβιτς-Ζουρνατσίδη και το… λάθος

Σε διάφορα ερωτήματα φίλων του ΠΑΟΚ απάντησε ο Θανάσης Χατζόπουλος μέσω σελίδας στο fb που ασχολείται με τα μπασκετικά δρώμενα της ομάδας. Φίλος του ΠΑΟΚ  ρώτησε για τον Νίκο Σταυρόπουλο χρεώνοντάς του λάθη και υπογράμμισε πως αυτός μαζί με τους Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδη “πήγαν να καταστρέψουν το τμήμα μπάσκετ” όμως ο Χατζόπουλος σήκωσε “ασπίδα προστασίας” τόσο για τον συγκεκριμένο πρώην παίκτη αλλά και για τους Πρέλεβιτς-Ζουρνατσίδη, τρία άτομα που έχουν δεχτεί έντονη κριτική από μερίδα του κόσμου των “ασπρόμαυρων”. Μάλιστα, ο Χατζόπουλος τόνισε πως ο Σταυρόπουλος “πήγε” στον ΠΑΟΚ τον Ντι Τζέι Κούπερ ωστόσο αυτό είναι λάθος μιας και τον είχε “ανακαλύψει” ο Χάρης Μαρκόπουλος που ήταν τότε στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Γιατι κρατάει δίπλα του Σταυρόπουλο ;;;;; Δεν έχει προσφέρει Τπτ τόσα χρονια σαν παράγοντας έχει χρεώσει την ομάδα με ξένους μαζί με τέλη και μπανε πήγαν να καταστρέψουν το τμήμα μπάσκετ.ποσά ακόμα πρέπει να κάνει για να φύγει ;;;;”, αναρωτήθηκε φίλος του ΠΑΟΚ και ο Χατζόπουλος απάντησε πως… “Ο κύριος Σταυρόπουλος προσφέρει την βοήθεια του χωρίς να πληρώνεται και έχει φέρει παικτες απο Αμερική που παιξανε εξαιρετικό μπάσκετ βλεπε DJ COOPER. Νομίζω είστε λάθος στο οτι ο Μπανε, ο Τέλης και ο Νίκος πήγαν να καταστρέψουν το τμήμα. Ο Πανελούδης και ο Δρόσος ήταν αυτοί που δημιουργήσαν όλα τα χρέη!!!!”.

Αμέσως μετά, οπαδός του ΠΑΟΚ απάντησε πως “διογκώθηκε το κακό όμως κύριε Χατζόπουλε, τα νούμερα το λένε” και ο Κωνσταντίνος Πανάκας τόνισε πως “Τον Cooper τον έφερε ο Χάρης Μαρκόπουλος.
Λέει ψέμματα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι τον έφερε αυτός.
Ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι εδώ. Ζωντανός. Δεν έχει πεθάνει. Οποιος θέλει μπορεί να τον ρωτήσει.
Πόσους παίκτες έβγαλε ο ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες του τα 13 χρονια που είναι αι υπεύθυνος ο Σταυρόπουλος, μπορεί να μας πει κάποιος ??”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…