Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ο Φιτζπάτρικ «σκαρφαλώνει» στη λίστα συμμετοχών των ξένων

Ο Φιτζπάτρικ «σκαρφαλώνει» στη λίστα συμμετοχών των ξένων

Fitzpatrick

Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ ήταν ο κορυφαίος του Ιωνικού Hellenic Coin στο νικηφόρο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Άρη. Ο Αμερικανός φόργουορντ που έριξε… άγκυρα στη χώρα μας στην οποία αγωνίζεται με πέμπτη διαφορετική ομάδα μετά τον Απόλλωνα Πάτρας, το Ρέθυμνο Cretan Kings, τον Χολαργό και τον Άρη, «σκαρφαλώνει» στη λίστα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές στη Stoiximan Basket League.

Ο Φιτζπάτρικ πραγματοποίησε σήμερα την 109η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα και προσπέρασε τους Τζούρο Όστοϊτς (ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος) και Τζέιμς Φόρεστ (Ηράκλειο, Αρης, Ολυμπιακός, Ολύμπια Λάρισας) στη σχετική λίστα, φτάνοντας στην 61η θέση της, τον Ιμπραίμ Κουτλουάι (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ).

Παίζοντας με πέμπτη διαφορετική ομάδα στη χώρα μας, ο φόργουορντ του Ιωνικού Hellenic Coin έγινε ο 12ος ξένος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού Πρωταθλήματος που κάνει κάτι ανάλογο μετά τους Αντρές Γκίμπερτ, Σάβο Τζιγκάνοβιτς, Στέφαν Νάτζφεϊ, Ντράγκαν Τσέρανιτς, Στέφαν Αριγκμπάμπου, Ρόντρικ Μπλέικνι, Ουόλτερ Μπέρι, Σάσα Βασίλιεβιτς, Τρέβορ Μπράιαντ, Ούρος Ντούβνιακ και Στιβ Μπαρτ τζούνιορ.

Κατά τα άλλα…

*Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 1.482 και ανέβηκε στη 17η θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Δημήτρη Μαυροειδή.

*Ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ είχε δύο επιθετικά ριμπάουντ και έγινε ο 16ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 487 και έφτασε τον Μάικ Μπατίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…