Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Νέα δυνατή κίνηση Λιόλιου για τις εκλογές της ΕΟΚ

Νέα δυνατή κίνηση Λιόλιου για τις εκλογές της ΕΟΚ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ

Οι εκλογές στην ΕΟΚ πλησιάζουν και ο Βαγγέλης Λιόλιος συνεχίζει να ισχυροποιεί την ομάδα του. Ο Πατρινός επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι η Άννη Κωνσταντινίδου συντάθηκε μαζί του με στόχο ένα καλύτερο αύριο για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ένας ακόμη άνθρωπος του αθλητισμού συντάσσεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο λόγος για την κυρία Άννη Κωνσταντινίδου, με πλούσια καριέρα στον χώρο του αθλητισμού, της διοίκησης και της εκπαίδευσης.

Η κυρία Κωνσταντινίδου, αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία στο αθλητικό γίγνεσθαι, καθώς έχει υπάρξει ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, ούσα αρχηγός της εθνικής ομάδας γυναικών επί 8ετία, μαραθωνοδρόμος και πρωταθλήτρια του σκουός.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Υψώνει ανάχωμα στην πανδημία: Η τεχνολογία είναι… evlogia!

Παράλληλα αποτελεί ένα από τα πιο καταρτισμένα στελέχη της αθλητικής αγοράς, έχοντας εμπειρία από τη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, Παραολυμπιακών Αγώνων και διεθνών events σε διάφορα αθλήματα, ενώ ταυτόχρονα προΐσταται των αθλητικών προγραμμάτων του ACS Athens, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ακαδημαϊκή εξωστρέφεια του ιδρύματος και στη συνεργασία με πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η κυρία Κωνσταντινίδου προέβη στην παρακάτω δήλωση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.

Μετά από εκτενείς επαφές που είχα με τον κύριο Λιόλιο, διαπίστωσα πως μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για το αύριο του μπάσκετ.

Επειδή στις πράξεις είμαι καλύτερη απ’ ότι στα λόγια, θα αρκεστώ να πω πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια από κοινού με τον κύριο Λιόλιο και τα υπόλοιπα μέλη της πρωτοβουλίας #dwsepasa για να δημιουργήσουμε μία νέα, πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο τεχνοκρατική Ομοσπονδία.

Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

3×3: Πρόκριση για τις δύο ομάδες της Εθνικής Ανδρών

Δοκιμάζεται η Εθνική Ανδρών 3×3. Η Εθνική Ανδρών θα συμμετέχει στους σημερινούς τελικούς τ…