Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: “Kάναμε τρία μπλοκ στην παράταση, είναι σπουδαίο”

Μπαρτζώκας: “Kάναμε τρία μπλοκ στην παράταση, είναι σπουδαίο”

giorgos bartzokas olympiakos

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του, την ομαδικότητα τους αλλά και την πολύ καλή αμυντική του συμπεριφορά, εστίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν. Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων έκανε ειδική αναφορά στις τρεις τάπες στο έξτρα πεντάλεπτο χαρακτηρίζοντας το σπουδαίο στατιστικό.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νιώθουμε όλοι εξουθενωμένοι, ακόμη και οι προπονητές. Πρώτα από όλα θεωρώ την συγκεκριμένη αναμέτρηση μια από τις πιο δύσκολες της σεζόν. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το ότι σέβομαι πάρα πολύ την Βιλερμπάν για το ρόστερ της και για τον τρόπο που παίζει. Για εμάς είναι δύσκολο να την ματσάρουμε. Επίσης ήταν σπουδαίος ο τρόπος που ανταποκριθήκαμε μετά την ήττα της Παρασκευής.

Ήταν δύσκολο για εμάς να έρθουμε εδώ και να παίξουμε. Φυσικά σήμερα είχαμε μαζί μας τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ήταν σε θέση να παίξει και μας βοήθησε πολύ. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι παίξαμε ως ομάδα, είχαμε υπομονή, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του αγώνα όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Βρήκαμε λύσεις, ισοφαρίσαμε με το τρίποντο του Σλούκα και στο τέλος στην παράταση κυριαρχήσαμε με το αμυντικό μας παιχνίδι.

Είχαμε εννιά κοψίματα σε όλο το παιχνίδι και δεν δεν κάνω λάθος τα τρία ήταν στην παράταση. Ήταν σπουδαία στοπ στο τέλος της αναμέτρησης και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο για όλες τις ομάδες. Είμαστε στον δεύτερο γύρο, αν και για εμάς αυτό το ματς ήταν από τον πρώτο γύρο, οπότε κάθε αγώνας θεωρώ πως μετράει διπλά. Κάθε ματς είναι και ένας τελικός. Υπάρχουν πολλές καλές και δυνατές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Τίποτα δεν είναι εύκολο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…