Κεντρική NBA Μπακς: Η ανακοίνωση για την αθώωση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον Τζέικομπ Μπλέικ
NBA

Μπακς: Η ανακοίνωση για την αθώωση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον Τζέικομπ Μπλέικ

bucks e1609930371949

Θέση για την απόφαση του εισαγγελέα για αθώωση τον Λευκού αστυνομικού που είχε πυροβολήσει τον Aφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ, πήρε με ανακοίνωση του το Μιλγουόκι.

Ο εισαγγελέας  της κοσμητείας της Κενόσα, Μάικλ Γκρέιβελι, αποφάσισε να μην απαγγείλει κατηγορίες στον  Ρουστέν Σέσκι για τυχόν διάπραξη εγκλημάτων, με τους Μπακς να εκφράζουν την αντίθεση τους.

Υπενθυμίζουμε, ότι η συγκεκριμένη δολοφονία είχε οδηγήσει το Μιλγουόκι στο να μην κατέβει στο πέμπτο παιχνίδι κόντρα στους Μάτζικ στην φούσκα του Ορλάντο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την αστυνομική βία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο οργανισμός των Μιλγουόκι Μπακς παραμένει σταθερός απέναντι σε αυτή την υπερβολική χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Πρέπει να σταματήσουν τέτοιου είδους γεγονότα και περιστατικά υπερβολικής χρήσης βίας και άμεσης κλιμάκωσης στην Μαύρη κοινότητα. Εμείς σαν οργανισμός θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να θεσπίσουμε την αλλαγή πολιτικής για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών.

Παραμένουμε δεσμευμένοι για να μιλάμε γι’ αυτά τα γεγονότα, κοινωνικής αδικίας και κατά του ρατσισμού, και να φέρουμε μία αλλαγή στους Αφροαμερικανούς αλλά και στα περιθωριοποιημένα μέλη της κοινότητάς μας”. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…