Κεντρική Γυναίκες Μεταγραφή «βόμβα» για τον Παναθηναϊκό! (pic)

Μεταγραφή «βόμβα» για τον Παναθηναϊκό! (pic)

Yelena leuchanka

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι τα βρήκε σε όλα με τη Γελένα Λεουτσένκα, η οποία αυτοανακοινώθηκε με ανάρτηση της στα social media.

Η 37χρονη αθλήτρια διαθέτει ένα βαρύ βιογραφικό και έρχεται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

«Σχεδόν 2 χρόνια… πόνος … φόβος … αμφιβολία … απογοήτευση μετά την απογοήτευση … κούραση … προδοσία … αίσθημα εγκατάλειψης … πτώση και σηκωμένος ξανά και ξανά. ..Φυλακή… Covid – Ζούσα μέσα από αυτά. Είναι η αλήθεια και η ιστορία μου, που συνεχίζω να γράφω. Χωρίς αυτά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες, δεν θα ήξερα ποιος είναι ο Θεός, ποια είναι η πραγματική πίστη, τι είναι η αγάπη, η συγχώρεση, η υπομονή και η ευγνωμοσύνη. Πώς είναι να αντιμετωπίζεις φόβο, όταν όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Όταν είσαι ισχυρός είναι η μόνη σου επιλογή

Όταν οι άνθρωποι με αμφισβήτησαν, δούλεψα ακόμα πιο σκληρά. Όταν είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά, δεν άκουσα. Και όταν μου είπαν να το ξεχάσω και να προχωρήσω, άκουσα την καρδιά μου και δεν έχασα ποτέ την πίστη μου.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι αλλά είμαι εδώ τώρα. Χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού με τεράστια ιστορία και υπέροχους φιλάθλους! Σας ευχαριστώ που με έχετε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…