Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μετά τη Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!»

Μετά τη Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!»

MIMI NTENISI scaled

Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού ξεσπάει και μιλάει για την δική της εμπειρία και όσα συνέβησαν στη συνεργασία της με τον ηθοποιό.

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ξεσπάει μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα και μιλάει για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, την οποία όπως λέει η ίδια θέλει να ξεχάσει.

«Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας» γράφει μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία παραθέτει την αφίσα απο την παράσταση «Δον Ζουάν , η επιστροφή» όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού σημειώνει πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, «ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου».

Η ηθοποιός ευχαριστεί την Ζέτα Δούκα που έκανε την αρχή. «Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα» γράφει.

Κιμούλης: Δεν την κλώτσησα – Eίναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου», τονίζοντας δεν κλώτσησε τη Ζέτα Δούκα. Ο κ. Κιμούλης χαρακτήρισε «αδιανόητη τη σωματική βία», κάνοντας λόγο για «γενικές και αόριστες καταγγελίες».

«Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της Μπεκατώρου και να προσπαθεί οποίος έχει νιώσει προσβεβλημένος να έρχεται μετά από 13 χρόνια, να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλει και να λέει ψευδή γεγονότα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…