Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μάρτιν: “Να παίξουμε επιθετικά με την Μπαρτσελόνα”

Μάρτιν: “Να παίξουμε επιθετικά με την Μπαρτσελόνα”

MARTIN ZALGIRIS

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από την Αρμάνι στο Μιλάνο υποδέχεται αύριο (28/01) την Μπαρτσελόνα με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Ο Χασάν Μάρτιν αφού αναφέρθηκε στην ήττα από τους Ιταλούς, δήλωσε ότι κόντρα στην ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους πρέπει να παίξουν επιθετικά για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

 «Καταρρεύσαμε αρκετές φορές στην άμυνα και η Μιλάνο που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες επιθετικά ομάδες της λίγκας, όπως ήταν λογικό το εκμεταλλεύτηκε. Οπότε εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην καλύτερη εκτέλεση σε άμυνα και επίθεση, ειδικά στο τελείωμα του αγώνα, κάτι που θα μας βοηθήσει να τελειώνουμε αυτές τις αναμετρήσεις».

Ερωτηθείς για το κλειδί της αυριανής (28/01) αναμέτρησης, απάντησε: «Το κλειδί θα είναι να παίξουμε επιθετικά. Ειδικά εγώ, θα πρέπει να παίξω επιθετικά και να παλέψω για τα ριμπάουντ. Θα πρέπει να ακολουθήσω το πλάνο σε άμυνα και επίθεση και να παίξω με λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Προερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες και πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε υψηλό επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι προφανώς σπουδαία ομάδα, δύσκολοκατάβλητη. Εμείς θα πρέπει να έχουμε καλό ρυθμό και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Τέλος, αν ο ίδιος έχει εξτρά κίνητρο λόγω του «μεγέθους» της Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε: «Θα είναι όπως κάθε παιχνίδι για εμένα στην Ευρωλίγκα. Κάθε αναμέτρηση είναι πρόκληση για εμένα. Κανένα ματς δεν είναι πιο εύκολο από το προηγούμενο ή το επόμενο. Πρέπει να βγεις στο παρκέ και να παίξεις ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλός σου. Ναι η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και προφανώς όλοι μας έχουμε κίνητρο. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά, όμως, και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …