Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μάλτσεφ: “O Kάτας θα βελτιώσει τον Παναθηναϊκό”

Μάλτσεφ: “O Kάτας θα βελτιώσει τον Παναθηναϊκό”

170752

Την πεποίθηση του ότι ο Όντεντ Κάτας θα βελτιώσει τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αντρέι Μάλτσεφ, εν όψει της αναμέτρησης με την Χίμκι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00). Παράλληλα, ο νέος τεχνικός της ρωσικής ομάδας, αναφέρθηκε στα κοινά σημεία των δύο ομάδων, που δεν είναι άλλα από την αλλαγή προπονητή.

Αναλυτικά:

«Οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοια θέση μετά την αλλαγή προπονητών και αναζητούν τη νέα τους ταυτότητα για το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο διαφορετικά ματς. Πρώτα έχασαν από τη Φενέρμπαχτσε με διαφορά και μετά κέρδισαν για το πρωτάθλημά τους. Είναι ξεκάθαρο πως θα βελτιωθούν, γιατί το ρόστερ τους είναι πολύ δυνατό και με βάθος. Αν κάτι δεν λειτουργεί καλά τώρα, τα προβλήματα αυτά θα απομακρυνθούν στην πορεία. Είναι μια ομάδα με πλήρες ρόστερ, από την περιφέρεια μέχρι στους ψηλούς. Έχουν κάποιους σέντερ που δεν είναι πολύ ψηλοί και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Θα παλέψουμε και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του», τόνισε.

Από πλευράς παικτών της Χίμκι, ο Λετονός σούτινγκ γκαρντ Ντάιρις Μπέρτανς είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και στο τελευταίο παιχνίδι με την Ούνιξ παλέψαμε και παίξαμε καλά. Θέλουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και απέναντι στον Παναθηναϊκό, ίσως και περισσότερη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…