Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λόσον: “Ξέρω τα πάντα για τον Κολοσσό”

Λόσον: “Ξέρω τα πάντα για τον Κολοσσό”

ty lawson sacramento kings

O Τάι Λόσον, ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης του Κολοσσού και αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, σε δηλώσει του τόνισε ότι γνωρίζει τα πάντα για τους Ροδίτες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, την παρουσία του στην Ζαλγκίρις, ενώ τόνισε ότι προσπαθεί να μείνει σε φόρμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Taklbasket.net:

Αρχικά ανέφερε: «Περιμένω την βίζα μου, για να έρθω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες και μόλις την πάρω στα χέρια μου, θα ξεκινήσω το ταξίδι μου για την Ελλάδα και τη Ρόδο. Η ομάδα θα κλείσει τα εισιτήριά μου μόλις λάβω τη βίζα μου».

Όταν ρωτήθηκε γιατί έμεινε στην Κίνα, απάντησε: «Επειδή η κατάσταση COVID είναι πραγματικά ανύπαρκτη. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν καθόλου κρούσματα και μου επιτρέπεται να ασκηθώ στο γυμναστήριο, να παίξω μπάσκετ, να πάω φαγητό κάπου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ζω στην Καλιφόρνια όπου όλα είναι κλειστά. Έτσι, νόμιζα ότι η Κίνα ήταν το καλύτερο μέρος για να μείνω».

Ο Λόσον λέει ότι προσπαθεί να παραμείνει σε φόρμα: «Γυμνάζομαι κανονικά εδώ. Ο μεγάλος αδερφός μου, με τον οποίο μένω, έχει γυμναστήριο στο ξενοδοχείο του. Παίζω μπάσκετ και κάνω γυμναστική σε καθημερινή βάση».

Ο πρώην παίκτης των Denver Nuggets μίλησε για τον Κολοσσό: «Ελπίζω να περάσουμε στα πλέι οφ και οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές. Καταλαβαίνω λοιπόν τη σημασία της νίκης σε όλα τα παιχνίδια. Ο προπονητής μου έστειλε μερικά από τα παιχνίδια, ώστε να μπορέσω να τα παρακολουθήσω και να δω πως παίζει. Ξέρω για την ομάδα τα πάντα. Για παράδειγμα, υπάρχει ο αδερφός του Enes Kanter στον Κολοσσό. Γνωρίζω τον Enes και είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Είμαι ενθουσιασμένος».

Για την παρουσία του στη Ζαλγκίρις Κάουνας το 2011: «Ήταν καλά. Έπρεπε να φύγω νωρίς επειδή είχα ακόμα συμβόλαιο στο NBA και τότε, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, έπρεπε να επιστρέψω. Αγαπώ τον Ζαλγκίρις και γνωρίζω πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…