Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κονατέ: Εκανε το πρώτο του κόψιμο μετά από πέντε αγώνες…

Κονατέ: Εκανε το πρώτο του κόψιμο μετά από πέντε αγώνες…

konate

Με επτά βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ολοκλήρωσε τον αγώνα απέναντι στο Περιστέρι ο Σαγκάμπα Κονατέ ο οποίος ο οποίος τις περασμένες μέρες ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στον ώμο. Το ματς κόντρα στο σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν… ιδιαίτερο για τον καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, μιας και πραγματοποίησε το πρώτο του κόψιμο στο πρωτάθλημα της Basket League. Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε αγώνες (κόντρα σε Λάρισα, Άρη, Κολοσσό, Ιωνικό και Περιστέρι) για να γίνει αυτό…

“Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις την 2η του χρονιά στο κολλέγιο, είχε 3,2 κοψίματα ανά αγώνα, ήταν 3ος σε όλο το NCAA και του αποδόθηκε το προσωνύμιο «ο βασιλιάς των μπλοκ»“, ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της (29/11/20) για την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Κονατέ, ο οποίος αποκτήθηκε κυρίως για να δώσει δύναμη κοντά στο καλάθι και να βοηθήσει στο αμυντικό κομμάτι.

Πάντως, μέχρι στιγμής, στον τομέα που είχε διακριθεί παλαιότερα, δηλαδή στα κοψίματα, δεν τα πάει καλά, αν κρίνουμε (αριθμητικά) από το ένα μπλοκ που έχει κάνει συνολικά στο πρωτάθλημα, με τον Κονατέ να μην δικαιολογεί  -για την ώρα τουλάχιστον- το προσωνύμιο «ο βασιλιάς των μπλοκ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…