Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Η ήττα δεν θα επηρεάσει ενόψει Ολυμπιακού»

Κάτας: «Η ήττα δεν θα επηρεάσει ενόψει Ολυμπιακού»

Κάτας

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του το παιχνίδι με τον Προμηθέα στα τελευταία δευτερόλεπτα εστίασε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Όντεντ Κάτας. Παράλληλα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι η σημερινή ήττα δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα που ήμασταν μπροστά με επτά πόντους. Αλλά όχι μόνο εκεί. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, δεν είχαμε ενέργεια. Βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο για να χάσουμε. Αμυντικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε καλή δουλειά. Πρέπει να ξαναδώ το τέλος για να δω τι μπορούσα να κάνω καλύτερα.

Μπορεί να φταίει η έλλειψη ενός καθαρού πλέι μέικεργια τα λάθη, όμως οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν καλύτερα.Κάναμε λάθη. Το βλέπουμε. Κάνουμε τα ίδια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο για 19 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Και στην επίθεση και στην άμυνα. Στο τέλος όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τα ξαναδώ. Είναι η δουλειά μου. Εγώ παίρνω την ευθύνη. Πρέπει να εκτελούμε καλύτερα. Πρέπει να βρούμε χρόνο να μάθουμε και να προχωρήσουμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον αγώνα. Όχι μόνο στο τέλος. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και δε μπορείς να έχεις πολλά παράπονα από τους παίκτες. Έγιναν πολλά στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα που δεν έπρεπε να γίνουν. Πρέπει να μάθουμε. Να μην ξαναγίνουν.

Δεν θα έχει μεγάλη επιρροή αυτό το αποτέλεσμα ενόψει Ολυμπιακού. Ήταν πολύ ιδιαίτερο το πως χάσαμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, αλλά το τέλος ήταν απίστευτο. Πρέπει να το δω, να το συζητήσω. Είπαμε πολλά γι αυτό, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όσα έχουμε για να κερδίσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε.

Ο Σαντ Ρος ήταν έτοιμος και για σήμερα, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Γι’ αυτό και δεν έπαιξε. Θα είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Όσο για το ότι αποφάσισα να βάλω τη μπάλα στο δικό μας γήπεδο, ήταν θέμα χρόνου, ήθελα να φάω χρόνο. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο. Κάποιες φορές είναι καλό, κάποιες άλλες όχι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…