Κεντρική Basket League Κολοσσός Καντζούρης: «Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύνατους»

Καντζούρης: «Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύνατους»

Κολοσσός, Καντζούρης

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν κατάφερε να κερδίσει το Μεσολόγγι. Ο προπονητής των Νησιωτών, Ηλίας Καντζούρης, τόνισε ότι δεν λειτούργησαν σαν ομάδα και ότι οι δικαιολογίες είναι για τους αδύνατους.

Αναλυτικά:

«Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύνατους. Εμείς με εξαίρεση τα έξι πρώτα λεπτά, στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Οσοι είναι παρόντες και υγιείς πρέπει να παίζουν και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και δεν το κάναμε σήμερα χάνοντας έτσι τον έλεγχο του αγώνα.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το προβάδισμα που πήραμε νωρίς, νομίζω ότι η εξήγηση είναι πολύ απλή,  δεν λειτουργήσαμε σαν ομάδα μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Πρέπει να δούμε την εικόνα μας όλοι μαζί, να μελετήσουμε τα λάθη μας με λεπτομέρειες και κυρίως τον λάθο τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι μετά τα έξι πρώτα λεπτά. Το Μεσολόγγι νίκησε δίκαια», είπε ενώ επιβεβαίωσε ότι ο ΓΚόινς βγήκε νωρίς λόγω ενοχλήσεων και προφυλάχθηκε και αρνήθηκε να σχολιάσει για την καθυστέρηση άφιξης του Λόσον λέγοντας ότι «δεν θα μιλήσω για παίκτη που δεν είναι εδώ». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Λάρισα – Κολοσσός Ρόδου 83 – 82: Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά πήρε για πρώτη φορά η Λάρισα η οποία κατάφερε να πετάξει τον…