Κεντρική Ηρακλής Καλύβας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, αφιερωμένες στον κόσμο οι νίκες”

Καλύβας: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, αφιερωμένες στον κόσμο οι νίκες”

kalivas2 0

Ο Ηρακλής έκανε το τρία στα τρία στο FIBA Europe Cup με τον Αστέριο Καλύβα να βγάζει το καπέλο στους παίκτες του για την απόδοση τους. Ο τεχνικός του Γηραιού τόνισε ότι άπαντες υπερέβαλλαν εαυτόν, ενώ αφιέρωσε τις νίκες στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα τουρνουά που είχαμε ως στόχο το καλύτερο δυνατό και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες που υπερέβαλλαν εαυτό καθώς παίξαμε τέσσερις απαιτητικά ματς σε επτά ημέρες, με αλλαγές, τραυματισμούς και ταξίδια. Αφιερώνουμε τις νίκες στον κόσμο της ομάδας μας που μας στηρίζει και συνεχίζουμε.

Κάναμε δυο νίκες με δυο πολύ καλές ομάδες, με ανατροπές στο σκορ και διακυμάνσεις, που μας δυναμώνουν για τη συνέχεια. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και οι δυο αγώνες ήταν σκληρά παιχνίδια και κρίθηκαν στο τέλος και είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε η ομάδα σε αυτό. Στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, η πρώτη θέση χωρίς ήττα τους ανήκει»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…