Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Ένα λάθος και ένα σουτ έκριναν το ματς”

Γιατράς: “Ένα λάθος και ένα σουτ έκριναν το ματς”

makhsgiatrass e1654506719514

Ο Προμηθέας έχασε από το Λαύριο στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Basket League, με τον Μάκη Γιατρά να τονίζει ότι οι παίκτες του έκαναν παιδαριώδη λάθη. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Πατρινών αναφέρθηκε στους πόντους του Λαυρίου στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα σουτ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο. Κάναμε παιδαριώδη λάθη. Ενώ φαινόταν ότι ελέγχαμε το παιχνίδι έγινε ένα λάθος στο τέλος και ένα σουτ… Χάσαμε ένα ματς που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δίναμε μπάλες και φάγαμε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Δεχτήκαμε 21 πόντους από δικά μας λάθη. Ο καθένας ήξερε τα όπλα του άλλου. Ο Κάρτερ πέτυχε πολλά καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε τα ριμπάουντ. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στο σουτ, σε ένα λάθος…», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Πατρινών.

Όσο για το πότε εκτιμά πως ο Προμηθέας θα είναι έτοιμος; «Αυτό το ξέρει μόνο ο Θεός. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα και θα φτιαχτεί. Ο στόχος είναι να γίνουμε ομάδα, γιατί έχουμε αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…