Κεντρική NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για μια αλλαγή»
NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για μια αλλαγή»

antetokounmpo4

Τη δική του άποψη σχετικά με τα πρωτοφανή γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο αλλά και την αθώωση του αστυνομικού που σκότωσε τον Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε δηλώσεις on camera που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως θα επιδιώξει με τη συμπεριφορά του και με τις δράσεις που ακολουθούν πολλοί αθλητές του ΝΒΑ να αλλάξει τα πράγματα στη χώρα που ζει.

«Ως Γιάννης υποστηρίζω την αλλαγή. Όλοι στην ομάδα μου υποστηρίζουμε την αλλαγή. Όποτε βλέπουμε κάτι που δεν είναι σωστό, θα μιλήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας με τον σωστό τρόπο.

Συμβαίνει και σε άλλες χώρες, αλλά εδώ στις Η.Π.Α. συμβαίνει περισσότερο. Εγώ και η ομάδα μου, όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα, θα χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας. Το ΝΒΑ μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για ό,τι μας ενοχλεί. Αυτά που έγιναν χθες με ενοχλούν. Όταν σταματήσω να παίζω, αλλά ακόμη τώρα που είμαι ακόμη αθλητής, το παιδί μου μεγαλώνει στις Η.Π.Α. Το παιδί μου είναι μαύρο. Δεν φαντάζομαι να περνάει όσα βλέπω στην τηλεόραση. Όσο ζω και αναπνέω θα προσπαθήσω κάνω το καλύτερο. Να αλλάξω όσο μπορώ την κατάσταση, έστω για 2% , για 5%».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…