Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Φόστερ: “Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα”

Φόστερ: “Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα”

foster

Ο Παναθηναϊκός μετά την βαριά ήττα του από την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (15/01) φιλοξενείται σήμερα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής. Ο Μάρκους Φόστερ, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στον Όντεντ Κάτας, την ήττα από τους Τούρκους, ενώ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας

Από την Πέμπτη έχουμε νέο προπονητή στην ομάδα, τον κ. Κάτας. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Φενερμπαχτσε έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα.

Η εικόνα μας δεν ήταν καλή ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Το προσεχές διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του και να αντιληφθούμε τη φιλοσοφία του.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Άρη θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να ξεκινήσουμε την ανοδική μας πορεία. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τον σεβόμαστε και θα χρειαστεί να πολεμήσουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με φρεσκάδα. Πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Τα ξαναλέμε σύντομα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …