Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: “Η διοίκηση της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα παραμείνει παρούσα στον αθλητισμό”

ΕΟΚ: “Η διοίκηση της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα παραμείνει παρούσα στον αθλητισμό”

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την αποστροφή της σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν ως στόχο τη «δημιουργία εντυπώσεων» και τονίζει πως ήταν, είναι και θα παραμείνει ενεργή στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει την αποστροφή του προς τη συνεχιζόμενη, χυδαία και εμφανώς κατευθυνόμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παρέμβασης στη διοίκηση της Ομοσπονδίας”» ήταν η αρχή της ανακοίνωσης και εν συνεχεία αναφερόμενη σε δημοσίευμα «χωρίς ίχνος δεοντολογίας και σεβασμού, εμπλέκει τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, σε φανταστικούς, ανύπαρκτους και με σαφή στόχευση διαλόγους, για να εξυπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα επίδοξων διαδόχων. Όπως επίσης και αυτών που έχουν καθοδηγήσει και υποκινήσει τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και προσπάθειες ανατροπής κάθε δημοκρατικής διαδικασίας στις εκλογές των Ομοσπονδιών.

Πέραν των ενεργειών που θα ακολουθηθούν για να αποκατασταθεί η συκοφαντία και της ενημέρωσης των αρμόδιων δημοσιογραφικών οργάνων για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται στον κλάδο, πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση το εξής:

Η διοίκηση της ΕΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει παρούσα στον χώρο του αθλήματος το οποίο καθιέρωσε στο ανώτατο επίπεδο στη χώρα και έφερε την παγκόσμια αναγνώριση και θα συνεχίσει να δρομολογεί τις εξελίξεις για ανάλογη συνέχεια, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Θα μας βρουν μπροστά τους όσοι…»

Με αφορμή την άνοδο της Εθνικής Ανδρών στην παγκόσμια κατάταξη ξεπερνώντας την Γαλλία, ο υ…