Κεντρική Ηρακλής Δρακόπουλος: «Δεν θα υπάρξουν οικονομικά θέματα»

Δρακόπουλος: «Δεν θα υπάρξουν οικονομικά θέματα»

drakopoulos

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του ματς του Ηρακλή με τον Προμηθέα τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένας οικονομικό θέμα στον Γηραιό φέτος. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε για την επιλογή του Στέργιου Καλύβα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή χρονιά: «Είναι μια περίεργη χρονιά, θα μπορούσε να πάει καλύτερα αλλά είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο θα επανακάμψουμε».

Για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε τον Στέργιο Καλύβα: «Να έχουμε νέους ανθρώπους με κίνητρο για να δουλέψουν, το δεύτερο να είναι Θεσσαλονικείς και το τρίτο να είναι Ηρακλιδείς. Στα 2/3 είμαστε μέσα οπότε επιλέξαμε τον κύριο Καλύβα».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα, να έχουμε έναν ελληνικό κορμό και να οργανωθούμε ως σύλλογος και ο Ηρακλής να μην εξαρτάται από έναν άνθρωπο, να είναι ανεξάρτητος. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ναι, εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής δεν θα εξαρτάται από μένα».

Για το αν οικονομικά βγαίνει η χρονιά: «Πιστεύω θα έχουμε ένα θετικό ισοζύγιο του χρόνου. Για μας έχει βγει η χρονιά, δεν θα υπάρξουν οικονομικά θέματα».

Για το τι θα γίνει με τη διοργάνωση του Κυπέλλου: «Είναι θέμα της ομοσπονδίας. Εμείς θέλουμε να γίνει Final-4 σε μια ουδέτερη έδρα. Από τις ομάδες που θα προκριθούν να μην είναι καμία γηπεδούχος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…