Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χαραλαμπόπουλος: “Κλειδί του αγώνα η άμυνα”

Χαραλαμπόπουλος: “Κλειδί του αγώνα η άμυνα”

bc121aad xaralampopoulos olympiacos

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (8/1 21:00) την Μπάγερν Μονάχου για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, και θέλει να κάνει την δεύτερη σερί νίκη του μετά το διπλό επί της Χίμκι στην Μόσχα. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, ενώ χαρακτήρισε κλειδί του αγώνα την άμυνα.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει με την ως τώρα πορεία της. Όμως, αν μπούμε δυνατά και κάνουμε το παιχνίδι μας όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα η άμυνα στο low post, αλλά και γενικά η άμυνα θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης».

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός παραμένει εντός στόχων, απάντησε: «Σίγουρα είναι… Μην ξεχνάτε πως έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να τελειώσει για εμάς ο πρώτος γύρος. Πιστεύω πως έχουμε πάει πολύ καλά, αν και υπήρχαν δύο τρία παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Αλλά πιστεύω πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει και εμείς παραμένουμε εντός στόχων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…