Κεντρική Γ' Εθνική Aξιος συγχαρητηρίων ο Αγγελόπουλος! Νέες πληρωμές στον Ίκαρο ανεξαρτήτως αν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση

Aξιος συγχαρητηρίων ο Αγγελόπουλος! Νέες πληρωμές στον Ίκαρο ανεξαρτήτως αν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση

Σε μια νέα αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο ισχυρός άνδρας του Ίκαρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, μιας και εκτός ων πληρωμών που έγιναν την περιοδο των γιορτών, αποφασίστηκε να γίνουν νέες πληρωμές στους αθλητές, ανεξαρτήτως αν ξεκινήσει ή όχι η αγωνιστική δράση.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: “Στις δυσκολίες και στις μεγάλες προκλήσεις, μόνο με αίσθημα συνεργασίας μπορούμε να πορευόμαστε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ίκαρου Καλλιθέας και ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος με αίσθημα ευθύνης αποφάσισαν ότι ανεξάρτητα από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης -αν θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση κι οι προπονήσεις- την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε πληρωμές των αθλητών της ομάδας.

Η πάγια θέση της Διοίκησης είναι να βλέπει τους αθλητές ως συνοδοιπόρους σε αυτό το μπασκετικό ταξίδι κι όχι ως υπαλλήλους που πληρώνονται κατά περίσταση και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει να τους στηρίζει έμπρακτα σε αυτή την δύσκολη εποχή που όλοι έχουν “πληγεί” οικονομικά‼️”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/2)

Οι αναμετρήσεις για τη Basket League ξεχωρίζουν από το μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της…