Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Κάποιους παίκτες δεν μπορείς να τους μαρκάρεις στο ένας με έναν”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Κάποιους παίκτες δεν μπορείς να τους μαρκάρεις στο ένας με έναν”

antetokounmpo4

Εντυπωσιακό ματς διεξήχθη στo Barclays Center όπου το Μπρούκλιν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Μιλγουόκι με 125-123 με τον Κρις Μίντλετον να χάνει στο τέλος την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη ένα ματς ο κορυφαίος για τα «ελάφια» και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους (11/20 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6/8 βολές), 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Greek Freak αναφέρθηκε για την απόδοση των Χάρντεν και Ντουράντ μεταξύ άλλων:

«Αυτό ξέρουν να κάνουν. Είναι δύο από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, ξυπνάνε, πάνε σε ένα ματς και βάζουν 30. Αν δεν είσαι επιθετικός στην άμυνα, θα σου βάλουν 50. Κάποιους παίκτες δεν μπορείς να τους μαρκάρεις στο ένας με έναν, είναι ομαδική προσπάθεια. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, σε κάποια διαστήματα τα καταφέραμε, αλλά όχι στο τέλος του αγώνα».

Σε ότι αφορά στο Μιλγουόκι είπε:
«Παίζουμε καλό μπάσκετ, βρίσκουμε ο ένας τον άλλο, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειάζεται όμως βελτίωση. Κάναμε ένα καλό ματς με τους Μάβερικς, ένα ακόμη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…