Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αγγέλου: “Το ερασιτεχνικό μπάσκετ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες”

Αγγέλου: “Το ερασιτεχνικό μπάσκετ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες”

vaggelis aggelou ionikos

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στο ελληνικό μπάσκετ και κυρίως στις μικρές εθνικές κατηγορίες, μετά το τέλος του αγώνα του Ιωνικού με τον Άρη.

“Μακάρι το εμβόλιο του κορωνοϊού να αδειάσει το συντομότερο δυνατό τα κρεβάτια των νοσοκομείων και να γεμίσει τα σχολεία και τα γήπεδα. Τα γεμάτα γήπεδα και οι κατηγορίες που δεν είναι στη βιτρίνα είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του μπάσκετ και του αθλητισμού. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η κινητήριος δύναμης του μπάσκετ που είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν παίζουν και όσο συνεχίζεται αυτό, αυτές θα είναι ευπαθείς ομάδες. Ελπίζω η Πολιτεία να λύσει αυτό το πρόβλημα” είπε ο τεχνικός του Ιωνικού.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άρη, ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: “Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω για ποιον λόγο εμείς μπήκαμε στο πρέπει έπειτα από καλές εμφανίσεις σε παιχνίδια στα οποία δεν είχαμε να χάσουμε τίποτε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι όπου νομίσαμε ότι έπρεπε να τελειώσει από το πρώτο λεπτό. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση αλλά είναι σημαντικό ακόμη μετά από τέτοιες εμφανίσεις να κερδίζεις ένα παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…