Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βεζένκοφ: “Με επτά λεπτά μπάσκετ δεν αξίζαμε την νίκη”

Βεζένκοφ: “Με επτά λεπτά μπάσκετ δεν αξίζαμε την νίκη”

vezenkov

O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Πόλη γνωρίζοντας την ήττα με 84-77 από την Φενέρμπαχτσε, ήττα η οποία είναι η τρίτη συνεχόμενη του στην Ευρωλίγκα. Ο κορυφαίος των Πειραιωτών, Σάσα Βεζένκοφ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Νova, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι με 7 λεπτά μπάσκετ δεν κερδίζεις.

Αναλυτικά:

«Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, όποιος είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια, κερδίζει. Με επτά λεπτά μπάσκετ δεν αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε τρομερά ποσοστά ευστοχίας, αλλά μετά τίποτα. Πάνω κάτω έγινε ότι και με την Βαλένθια, δεν ήμασταν σκληροί, με την διαφορά ότι εδώ αντιδράσαμε στο τέλος.

Δεν βάζουμε 100 πόντους για να μην μας νοιάζει η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να κερδίσουμε και όταν δεν το κάνουμε, χάνουμε. Κάναμε ένα καλό επτάλεπτο, αλλά χάσαμε 2-3 φάσεις στο τέλος και ηττηθήκαμε.

Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ήταν σε κακή κατάσταση και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά.

Όποιος κοιτά μακροπρόθεσμα, την πατάει. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα που είναι τελευταία στην βαθμολογία, αλλά έχει πάρα πολύ ταλέντο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…