Κεντρική Διεθνή Τσόβιτς: “O Ερυθρός Αστέρας θα μπει στην οχτάδα της Ευρωλίγκας”

Τσόβιτς: “O Ερυθρός Αστέρας θα μπει στην οχτάδα της Ευρωλίγκας”

tsovic e1556720145138

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα αναφορικά με την πορεία της ομάδας στην φετινή Ευρωλίγκα, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι μπορεί να προλάβει να μπει στην πρώτη οχτάδα. Παράλληλα, ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή, τονίζοντας ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα ταρακούνημα.

Αναλυτικά:

«Έπρεπε να κάνουμε μια αλλαγή για να ταρακουνήσει την ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα εξαντλούσε το συμβόλαιό του και θα έμενε μαζί μας για τρία χρόνια. Δεν υπήρχε χημεία, η ομάδα δεν έβγαζε αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και αυτός ήταν ο λόγος που αλλάξαμε προπονητή. Λυπάμαι που έπρεπε να συμβεί. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αποδείξει την αξία του, είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας. Συνεχίζουμε μαζί του. Το καλό είναι ότι οι Κλίπερς έχασαν με 51 πόντους λιγότερους από εμάς (γέλια)»!

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Ράντονιτς και τους στόχους στην EuroLeague: «Κάλεσα τον Ντέγιαν να περάσει από συνέντευξη. Μιλήσαμε για περίπου 1.5 ώρα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και του δώσαμε προθεσμία να σκεφτεί. Μας απάντησε το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Δεν εγκαταλείπουμε τους στόχους μας. Έχουμε διανύσει 16 αγωνιστικές και πιστεύω ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τους βασικούς στόχους μας, να κερδίσουμε δηλαδή όλους τους εγχώριους τίτλους και να προκριθούμε στο Top-8.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε. Δεν είναι πολύ αργά για τον Ερυθρό Αστέρα. Αν κάνουμε μια σειρά από νίκες, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…