Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τσαλμπούρης: “Μπορώ να κάνω πολλά, εκμεταλλεύτηκα ότι μου έδωσε ο κόουτς”

Τσαλμπούρης: “Μπορώ να κάνω πολλά, εκμεταλλεύτηκα ότι μου έδωσε ο κόουτς”

Tsalbouris paok aris

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κερδίζοντας τον Άρη με 75-64, με τον Γιώργο Τσαλμπούρη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τους 22 πόντους του. Ο νεαρός ψηλός σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά:

«Η νίκη είναι η σημαντική. Σήμερα έκανα εγώ την καλή εμφάνιση, στα επόμενα μπορεί να κάνει κάποιος άλλος. Όλοι έχουμε στο νου μας να κερδίσει η ομάδα. Αυτό βγήκε στο παρκέ σήμερα και εύχομαι αυτό να γίνει και στη συνέχεια».

Για τη δική του εμφάνιση:
«Δεν είναι ότι ο ρόλος μου θα είναι ένας. Μπορώ να κάνω πολλά. Ο κόουτς μου ζήτησε κάποια πράγματα, εκμεταλλεύτηκα ό,τι μου έδωσε ο Άρης».

Για την εικόνα στο δεύτερο μέρος και αν υπήρχε κάποιο άγχος:
«Δε νομίζω ότι ήταν άγχος. Ο Άρης με τη ζώνη με τα τέσσερα γκαρντ, προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ίσως «παγώσαμε». Δε μπορούσα με να βάλουμε καλάθι, αλλά ταυτόχρονα δε δεχόμασταν κιόλας και αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

Για αυτό που άλλαξε σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια:
«Δε θεωρώ ότι ήμασταν κακοί και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν σαν να φοβόμασταν να νικήσουμε όμως…. Κάθε αλλαγή πεισμώνει τον παίκτη. Τον καινούργιο κόουτς, οι περισσότεροι παίκτες δεν τον ξέρουν και όλοι θέλουν να δείξουν περισσότερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…