Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σλούκας: “Κακή ήττα με Βαλένθια, οφείλουμε να συνεχίσουμε”

Σλούκας: “Κακή ήττα με Βαλένθια, οφείλουμε να συνεχίσουμε”

sloukas 2 e1603371598241

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Βαλένθια καλείται αύριο (18/12) να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη “Βασίλισσα” τόνισε ότι είναι ένας αγώνας που επίσης πρέπει να κερδίσουν, ενώ εστίασε και στο γεγονός ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη σκληράδα στην άμυνα.

Αναλυτικά:

«Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την Βαλένθια. Αν με ρωτάτε προσωπικά ήταν μια κακή ήττα. Μετά από δύο πολύ καλά αποτελέσματα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Παίζουμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ένας αγώνας που επίσης πρέπει να κερδίσουμε και σίγουρα θα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη αν το καταφέρουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ή να διορθώσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Ρεάλ σε σχέση με εκείνη κόντρα στην Βαλένθια, είπε: «Δεν είναι διαφορετική ομάδα η Ρεάλ. Έχουν πολλά κοινά στοιχεία με την Βαλένθια. Είναι πάρα πολύ καλή επιθετική ομάδα. Αν η προσέγγισή μας είναι ίδια με εκείνη στην αναμέτρηση με την Βαλένθια, θα έχουμε πρόβλημα. Η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ κακή στο χθεσινό παιχνίδι. Δεχθήκαμε σχεδόν εκατό πόντους και με τέτοιους αριθμούς και ποσοστά είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και σίγουρα, θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

Ερωτηθείς αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για εκείνον και τους συμπαίκτες του το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ δύο αναμετρήσεις σε διαβολοεβδομάδα, απάντησε: «Προσωπικά δεν το ήξερα και με αφήνει τελείως αδιάφορο. Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Χάσαμε χθες, πρέπει να κερδίσουμε αύριο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…