Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Όλη η σεζόν σε μια βδομάδα! (vid)

Προμηθέας: Όλη η σεζόν σε μια βδομάδα! (vid)

PROMITHEAS NANDER

Εβδομάδα φωτιά θα είναι η πρώτη του Δεκεμβρίου για τον Προμηθέα, καθώς οι Πατρινοί μέσα σε μόλις 7 μέρες θα δώσουν τρία παιχνίδια, δύο εκ των οποίων θα κρίνουν την συνέχεια του ή όχι στο φετινό Γιούροκαπ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη στις 5/12, ενώ στην συνέχεια ταξιδεύει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Ναντέρ (8/12). Μάλιστα, αμέσως μετά θα μεταβεί στην Λιουμπλιάνα για να φιλοξενηθεί από την Τσεντεβίτα-Ολίμπια.

Μπορεί το εντός συνόρων παιχνίδι να μην είναι και τόσο σημαντικό μιας και το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, ωστόσο τα άλλα δύο αποτελούν τελικούς για την ομάδα της Πάτρας, και θα κρίνουν αν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο φετινό Γιούροκαπ.

Ο Προμηθέας έκανε την σχετική ανάρτηση για την δικιά του… διαβολοβδομάδα στις αρχές Δεκέμβρη:

Promitheas on the road… 4-11 December 2020, η «διαβολοβδομάδα» του Promitheas Patras BC.
Πάτρα, Θεσσαλονίκη (5/12, vs ARIS B.C.), Παρίσι (8/12, vs Nanterre 92), Λιουμπλιάνα (10/12, vs Cedevita Olimpija Ljubljana), Πάτρα… το μακρύ ταξίδι του Προμηθέα στις αρχές Δεκεμβρίου σε αυτή την ιδιότυπη αγωνιστική σεζόν 2020-21. Ο Προμηθέας ταξιδεύει για να παραμείνει αήττητος στην Ελλάδα και -κυρίως- για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Top-16 του 7DAYS EuroCup, με την ομάδα της Πάτρας να καλείται να διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα και να βγει μια εβδομάδα “στο δρόμο”, μακριά από το σπίτι της, αλλά -πάντα- κοντά στις καρδιές μας.
Πάμε μαζί Προμηθέα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…