Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παρέμβαση ΕΟΚ! “Είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων”

Παρέμβαση ΕΟΚ! “Είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων”

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη για την άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Το θέμα είναι αν είναι έτοιμη η Πολιτεία, όπως αναρωτιέται η ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

Η συνεχιζόμενη κατευθυνόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας από την Πολιτεία και το γαϊτανάκι δημιουργίας εντυπώσεων, μας υποχρεώνει να θέσουμε άπαντες προς των ευθυνών τους.

Είναι αναγκαίο αυτό ώστε να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση των υφιστάμενων τις συνέπειες της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αυτές οι ώρες για διεκπεραίωση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων, παρά μόνο για υπεύθυνες πράξεις.

Θέτουμε λοιπόν το ουσιαστικό ερώτημα, που απαιτεί άμεση και σαφή απάντηση. Είστε ή όχι υπέρ της επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας και των πρωταθλημάτων; Εμείς ως αθλητική Ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξή τους. Εσείς σαν πολιτεία είσαστε; Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματήστε την επιχείρηση μετάθεσής τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Τζινόμπιλι: Eπιστρέφει στους Σπερς

Ο παλαίμαχος «αστέρας» του ΝΒΑ, Μανού Τζινόμπιλι έμεινε στην ομάδα του Σαν Αντόνιο 16 χρόν…