Κεντρική Uncategorized Πανερυθραϊκός: Μοίρασε ευχές πόρτα-πόρτα (pic)

Πανερυθραϊκός: Μοίρασε ευχές πόρτα-πόρτα (pic)

panerythraikos xristougenna 2020 xristougenniatiki drasi episkepsi andriko scaled e1608919119723

Σε μια άκρως αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, αναδεικνύοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Συγκεκριμένα, με επικεφαλής τον κόουτς της ανδρικής ομάδας και Υπεύθυνο Ακαδημιών Δημήτρης Χουχουλή, αποφάσισε να μοιράσει πόρτα-πόρτα ευχές σε όλα τα μέλη των ακαδημιών της ομάδας.

Αναλυτικά:

Είναι αλήθεια πως η πανδημία έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας, έχει διαφοροποιήσει την καθημερινότητά μας σε μεγάλο βαθμό και -το βασικότερο- μας έχει κρατήσει σε απόσταση όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μας έχει κρατήσει μακριά από εκείνους και εκείνα που αγαπάμε.

Όταν, όμως, είσαι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και έχεις κοινωνική ευαισθησία, φροντίζεις να το δείχνεις και να εκμηδενίζεις αυτή την απόσταση με κάθε τρόπο! Γι’ αυτό, λοιπόν, το τετραήμερο 20-23 Δεκεμβρίου, ο Πανερυθραϊκός BC, κατανοώντας πόσο σκληρή και αφύσικη είναι αυτή η κατάσταση -κυρίως- για τα παιδιά, πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην εξής ενέργεια: να κάνει Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη-έκπληξη σε ΟΛΑ τα σπίτια των αθλητών των Ακαδημιών μας, ώστε να βρεθούμε ξανά από κοντά έπειτα από τόσες εβδομάδες και να ανταλλάξουμε ευχές… face to face κι όχι μέσα από μία οθόνη κινητού! Φυσικά, τηρώντας και τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό!

Έτσι, από την Κυριακή (20/12) μέχρι και την Τετάρτη (23/12), οι προπονητές μας -ο κόουτς της ανδρικής ομάδας και Υπεύθυνος Ακαδημιών Δημήτρης Χουχουλής, το προπονητικό σταφ της ανδρικής ομάδας, όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μας- και το διοικητικό προσωπικό του Συλλόγου… πήραν τους δρόμους και έφτασαν σε κάθε σπίτι της Πανερυθραϊκής Οικογένειας! Μάλιστα, επειδή αυτή η υπέροχη Οικογένεια μεγαλώνει συνεχώς, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι, εκτός της Ερυθραίας και της Κηφισιάς, φτάσαμε από τη μία άκρη της Αττικής ως την άλλη! Από το Καπανδρίτι, το Κρυονέρι και τους Θρακομακεδόνες μέχρι το κέντρο της Αθήνας, τις Αχαρνές και το Μαρούσι, από την Αγία Παρασκευή, τον Γέρακα και τα Βριλήσσια μέχρι τον Άγιο Στέφανο, τον Διόνυσο και τη Νέα Φιλαδέλφεια… και όχι μόνο!

Η χαρά και η προσμονή ήταν τεράστια για όλους, με τους γονείς και τους μικρούς μας αθλητές να μας ανοίγουν διάπλατα τα σπίτια και τις «αγκαλιές» τους και να μας καλωσορίζουν στο κατώφλι της πόρτας τους! Γεγονός που δείχνει αφενός πόσο ισχυροί είναι πλέον οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας και μας ενώνουν, αφετέρου τη λαχτάρα που εισπράξαμε από τα παιδιά για να επιστρέψουν στα γήπεδα και πόσο αναγκαία είναι η άμεση επανέναρξη του Αθλητισμού, αφού η υπάρχουσα κατάσταση πλήττει ανεπανόρθωτα τον ψυχισμό και την υγεία όλων…

Εμείς, βέβαια, απ’ την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο και να κάνουμε τα πάντα για να ισχυροποιούμε ολοένα και περισσότερο αυτούς τους δεσμούς εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και αγάπης!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, πάνω απ’ όλα με ΥΓΕΙΑ και ευελπιστούμε ότι η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στο… παρκέ και μάλιστα πολύ σύντομα!

Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Uncategorized

Δειτε επισης

«Τρίποντα στα Σχολεία» στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (pics)

Ένα πολύ όμορφο event στα σχολεία. Το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία της ΕΟΚ με την υποστ…