Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Να κλείσει το 2020 με διπλό

Παναθηναϊκός: Να κλείσει το 2020 με διπλό

panathinaikos

Ο τελευταίος αγώνας του Παναθηναϊκού μακριά από το ΟΑΚΑ, στο Τελ Αβίβ, συνδυάστηκε με ήττα 89-81 από τη Μακάμπι, παρά τους 39 πόντους, με 7/13 τρίποντα του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του αναζητούν μια τρίτη εκτός έδρας νίκη φέτος, σε 17 αγωνιστικές, στο Βελιγράδι, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. O Νέντοβιτς επιστρέφει στην πατρίδα του, ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, σε μία περίοδο που είναι φορμαρισμένος.

Οι Σέρβοι έχουν νέο προπονητή τον Ντέγιαν Ράντονιτς και ως γνωστόν… συχνά αυτό και μόνο αποτελεί ώθηση για τους παίκτες μιας ομάδας. Έχουν και νέο πλέι μέικερ, τον Ισπανό Κίνο Κολόμ, ο οποίος ήταν 6ος στις ασίστ, με 9,1 ανά 40 λεπτά, τη σεζόν 2019-20 στη Euroleague. O Παναθηναϊκός θα πρέπει να «χτυπήσει» στη ρακέτα, αν θέλει να «δραπετεύσει» με το «διπλό».

Το θετικό είναι πως ο Γιώργος Παπαγιάννης προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή, με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, για την 9η αγωνιστική της Basket League. Εκεί θα… περιμένει ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρεκόρ 5-11, ενώ ο Παναθηναϊκός 5-10… βρίσκονται δηλαδή αμφότεροι μακριά, 4 νίκες συγκεκριμένα, από την οκτάδα. Kαι οι δύο ομάδες όμως ξεχειλίζουν από ατομικό ταλέντο και τα προγνωστικά θα ήταν επισφαλή.

Τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός θα διευθύνουν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σεφί Σεμές (Ισραήλ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…