Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Γεμίζει με φωτογραφίες φιλάθλων το άδειο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Γεμίζει με φωτογραφίες φιλάθλων το άδειο ΣΕΦ

oly3

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να φέρει τους φιλάθλους της ομάδας στο ΣΕΦ, την εποχή του κορονοϊού. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να στείλουν φωτογραφίες τους, οι οποίες θα μπουν στις άδειες κερκίδες του γήπεδου.

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι συνολικά 150 στα baseline και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει 10/12/2020 στις 10:00.   Σε πρώτη φάση –και μέχρι τις 18/12/2020- δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας.

Το κόστος για κάθε Photo Fan Card είναι 149 ευρώ, ενώ το 50% του συγκεκριμένου ποσού θα επιστραφεί υπό μορφή πίστωσης σε όλους όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Στείλτε μας την φωτογραφία σας, πάρτε θέση στο ΣΕΦ από την άνεση του σπιτιού σας και δώστε με τη μορφή σας δύναμη στους παίκτες μας, «σπάζοντας» την… παγωμάρα των άδειων θέσεων!

Κερδισμένοι, όμως, δεν θα είναι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες… Στο τέλος της σεζόν κάθε ένας από εσάς θα παραλάβει την καρτολίνα του με την υπογραφή, αλλά και την φωτογραφία του αγαπημένου του παίκτη να κρατά το ομοίωμά του στο email του! Με αυτό τον τρόπο η κάθε μια καρτολίνα αποκτά όχι μόνο συλλεκτική, αλλά και συναισθηματική αξία!

Το κόστος για κάθε Photo Fan Card είναι 149 ευρώ, ενώ το 50% του συγκεκριμένου ποσού θα επιστραφεί υπό μορφή πίστωσης σε όλους όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 (κοινώς θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος του εισιτηρίου).

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Όλοι όσοι λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, θα συμπεριληφθούν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν είκοσι τυχεροί οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους παίκτη, να φωτογραφηθούν μαζί του και να υπογράψει μπροστά στα μάτια τους την καρτολίνα τους! Αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν και εφόσον -φυσικά- το επιτρέπουν οι συνθήκες και το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Δες πως μπορείς να πάρεις θέση στο ΣΕΦ

  • Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη «θέση» σας μέσα από το www.olympiacosbc.gr, το www.ticketmaster.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες στα 2104527471,2104527473,2104527600.
  • Στη συνέχεια πρέπει να αποστείλετε με email τη φωτογραφία σας από τη μέση και πάνω   (ελάχιστης ανάλυσης 1200 x 2400 pixels) στο fansdpt@olympiacosbc.gr με όλα τα στοιχεία σας, ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του ΠΑΙΚΤΗ που θα θέλατε να υπογράψει την ΚΑΡΤΟΛΙΝΑ.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…