Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Δοκιμάζεται στην «παγωμένη» Μόσχα

Ολυμπιακός: Δοκιμάζεται στην «παγωμένη» Μόσχα

pierria henry baskonia olympiakos

Στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δοκιμάζεται το απόγευμα της Πέμπτης (3/12, 19:00) ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες να κυνηγάνε τη νίκη που θα τους επαναφέρει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Χωρίς καινούργια προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή των ερυθρόλευκων στην Ρωσία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει τους Άαρον Χάρισον, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αλέξανδρο Νικολαΐδη να μένουν στην Αθήνα.

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο κόουτς Μπαρτζώκας δήλωσε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στα miss match των αντιπάλων, προσπαθεί να σημαδέψει το παιχνίδι και έχει παίκτες καλούς στο ένα εναντίον ενός και με πλάτη και πρόσωπο στο καλάθι».

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-4, ενώ θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην οκτάδα.

Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό χωρίς προβλήματα, ενώ έρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 74-73. Έχοντας στο μυαλό του τους περσινούς αγώνες με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μετρούν 2/2 νίκες, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μπόλικη αθλητικότητα, έχουν σκαμπανεβάσματα αλλά παλεύουν πάντα με ενέργεια. Δεν ξεχνάμε τι συνέβη πέρυσι, όταν έπαιξαν με πολλές απουσίες και μας έδωσαν ένα καλό μάθημα πώς να παλεύεις».

«Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και στην ρακέτα , πολλά συμβαίνουν λόγω της παρουσίας των Σλούκα, Σπανούλη και ΜακΚίσικ, το ίδιο και ο Τζένκινς», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3, πίσω μονάχα από την Μπαρτσελόνα.

 

Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας για την Πέμπτη:

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Φενερμπαχτσέ 19:00

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 19:00

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας 21:05

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 21:45

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου 22:00

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…