Κεντρική Basket League Ολυμπιακός O Ολυμπιακός βάζει κι άλλους φιλάθλους στο γήπεδο

O Ολυμπιακός βάζει κι άλλους φιλάθλους στο γήπεδο

oly10

Με ανακοίνωση του, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο του πως πλέον όλοι οι φίλαθλοί του μπορούν να στείλουν φωτογραφίες για να γεμίσουν τις άδειες κερκίδες του ΣΕΦ. Μέχρι πρότινος, μόνο οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας είχαν αυτό το δικαίωμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μέχρι τώρα δικαίωμα… εισόδου στο ΣΕΦ μέσω της καρτολίνας τους είχαν οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας. Από σήμερα, όμως, μπορείς να πάρεις θέση και εσύ!

Στείλτε μας την φωτογραφία σου (ή κάποιου αγαπημένου σου προσώπου), δώσε δύναμη στην ομάδα μας από την άνεση του σπιτιού σου και κέρδισε μοναδικά προνόμια!

Στο τέλος της σεζόν όλοι όσοι μετάσχουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ θα λάβουν στο email τους την καρτολίνα τους με την υπογραφή, αλλά και την φωτογραφία του αγαπημένου τους παίκτη να κρατά το ομοίωμά τους! Με αυτό τον τρόπο η καρτολίνα σας αποκτά όχι μόνο συλλεκτική, αλλά και συναισθηματική αξία!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Άπαντες θα συμπεριληφθούν σε κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν είκοσι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους παίκτη, να φωτογραφηθούν μαζί του και να υπογράψει μπροστά στα μάτια τους την καρτολίνα τους! Αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν και εφόσον -φυσικά- το επιτρέπουν οι συνθήκες και το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αριθμός των θέσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (βάσει χρόνου).

Το κόστος για κάθε Photo Fan Card είναι 149 ευρώ, ενώ το 50% του συγκεκριμένου ποσού θα επιστραφεί υπό μορφή πίστωσης σε όλους όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 (κοινώς θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος του εισιτηρίου).

Δες πως μπορείς να πάρεις θέση στο ΣΕΦ

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη «θέση» σας μέσα από το www.olympiacosbc.gr, το www.ticketmaster.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες στα 2104527471,2104527473,2104527600.

Στη συνέχεια πρέπει να αποστείλετε με email τη φωτογραφία σας από τη μέση και πάνω (ελάχιστης ανάλυσης 1200 x 2400 pixels) στο fansdpt@olympiacosbc.gr με όλα τα στοιχεία σας, ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του ΠΑΙΚΤΗ που θα θέλατε να υπογράψει την ΚΑΡΤΟΛΙΝΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…