Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: “H ευχή μου έγινε πραγματικότητα, Άγιε Βασίλη να ζητήσω άλλη μία;”

Μπιτς: “H ευχή μου έγινε πραγματικότητα, Άγιε Βασίλη να ζητήσω άλλη μία;”

beech paok

Ο Μπο Μπιτς μετά την εκπλήρωση της ευχής του προς τον Άγιο Βασίλη για νίκη στην Ρόδο, προχώρησε σε νέα ευχή, η οποία δεν είναι άλλη από την νίκη στο Κυριακάτικο (27/12) παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό. Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι εστίασε στην άμυνα τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι προσυλωμένοι σε αυτήν για 40 λεπτά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μπο Μπιτς στο bl0g του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλές γιορτές σε όλους! Ελπίζω ότι όλοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τι ημέρες και ελπίζω ότι οι χριστουγεννιάτικες ευχές όλων έγιναν πραγματικότητα. Όπως οι δικές μου την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο, όπου πετύχαμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη ενάντια στον Κολοσσό.

Είναι πολύ αργά για να ζητήσω ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο δώρο Άγιε Βασίλη; Ή ακόμη και να ζητήσω ένα νέο δώρο για τη νέα χρονιά; Διότι μία εντός έδρας νίκη επί του Ιωνικού είναι αυτό που θα ήθελα να προσθέσω στη λίστα.

Βάζοντας στην άκρη κάθε χιουμοριστική διάθεση, θέλω να πω ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο. Ο Ιωνικός παίζει πολύ καλά και έρχεται σε αυτό το παιχνίδι με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Επιθετικά έχουν πολύ ταλέντο και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η άμυνά μας θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό! Όσο καλύτερη θα είναι η άμυνα μας, τόσο θα δυσκολέψει την προσπάθειά τους προς το καλάθι μας. Έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη .

Αυτή η αμυντική προσήλωση θα πρέπει να υπάρχει για 40 λεπτά. Κάθε λάθος στη συγκέντρωσή μας, είναι ότι ακριβώς χρειάζονται για να μας τιμωρήσουν.

Ο προπονητής μας έχει ένα καλό σχέδιο παιχνιδιού για να τους αντιμετωπίσουμε και να τους κάνουμε να αναγκαστούν να δείξουν και αυτοί μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι!

Όσο για αυτήν την εβδομάδα… Έκανα μια μικρή βόλτα στα αξιοθέατα της Ρόδου, μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, καθώς περιμέναμε να έρθει η ώρα για την πτήση μας και με Malcolm και Jermaine ως “ξεναγούς”. Σίγουρα θα πήγαινα εκεί για διακοπές. Τι λες Emma; Τέλος πάντων, εκτός από αυτά τα αξιοθέατα, δεν έγιναν και πολλά αυτήν την εβδομάδα πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό.

Μερικές κλήσεις Facetime με την οικογένειά μου πίσω στη Φλόριντα και επίσης με την Emma και την οικογένειά της. Πολλά βιντεοπαιχνίδια και ξεκούραση. Έκανα λίγο τηγανητό ρύζι με γαρίδες τις προάλλες και πρέπει να το πω.

Καλές γιορτές να ευχηθώ και πάλι σε όλους σας. Μείνετε ασφαλείς και απολαύστε το χρόνο με τους ανθρώπους σας!

Ξέρετε ότι το ραντεβού μας είναι πλέον το… επόμενο έτος (το 2021, ξέρετε, είναι την επόμενη εβδομάδα). Μάλλον πρέπει να δουλέψω και στα αστεία μου…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…