Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: “H Μπαρτσελόνα εκτελεί φοβερά σε άμυνα και επίθεση”

Μπαρτζώκας: “H Μπαρτσελόνα εκτελεί φοβερά σε άμυνα και επίθεση”

giorgos bartzokas olympiakos

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Βαρκελώνη ενόψει της εξ’ αναβολής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ότι οι Καταλανοί εκτελούν φοβερά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Παράλληλα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι στην σωστή κατεύθυνση αναφορικά με το ομαδικό πνεύμα που θέλει να έχει, με τα αποτελέσματα να φαίνονται όσο περνάει ο χρόνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είναι σημαντικό για εμάς ότι γύρισαν όλοι και βρίσκονται στην αποστολή, όμως, θεωρώ πως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση».

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που εκτελεί φοβερά και στην επίθεση και στην άμυνα. Έχουν πολύ καλή εκτέλεση. Οι αυξομειώσεις στην απόδοση συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια, που καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει σταθερή απόδοση. Η Μπαρτσελόνα, όμως, έχει δυνατότητες. Το ταβάνι της είναι πολύ υψηλό και φυσικά θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Δεν μου αρέσει να κρατάω ότι με συμφέρει. Παίξαμε ένα δεκάλεπτο καλά και εγώ θα αποφασίσω να κρατήσω αυτό και τα τρία επόμενα που δεν παίξαμε καλά να τα ‘πετάξω’. Δεν είναι έτσι. Ένα ομαδικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει μια προσπάθεια κοινής συνισταμένης. Όλοι προσπαθούν για τον ίδιο σκοπό και όταν αποτυγχάνουμε πρέπει να δίνουμε χείρα βοηθείας… Αναφέρομαι σε όλα αυτά που κάνουν σημαντικές τις ομάδες. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση όσο αφορά αυτό. Είμαστε ομάδα και σιγά σιγά, όταν θα είμαστε πλήρεις, θα παίξουμε καλά και θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…