Κεντρική Λάρισα Μούρτος: “Θα γίνει σκληρή “μάχη” στο Περιστέρι”

Μούρτος: “Θα γίνει σκληρή “μάχη” στο Περιστέρι”

mourtos larisa blog

Η Λάρισα μετά  την ήττα από τον Άρη προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, αντικαθιστώντας τον Λίνο Γαβριήλ με τον Νίκο Παπανικολόπουλο. Ο Σπύρος Μούρτος, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η αλλαγές δεν διαφοροποιούν τους στόχους της ομάδας, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι στο Περιστέρι, εκτίμησε ότι θα γίνει σκληρή “μάχη”.

Αναλυτικά:

Η αναμέτρηση με τον Άρη BC για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League για εμάς ήταν κάτι δυσάρεστο.

Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, δείξαμε ό,τι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στη νίκη μέσα στην έδρα μας, όμως κάποιες λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση μας στοίχισαν και γνωρίσαμε τη δεύτερη σερί ήττα στο «σπίτι» μας.

Με αυτό το αποτέλεσμα ήρθαμε αντιμέτωποι με αρκετές συνέπειες. Η ομάδα μου έμεινε στο 1-5 και πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ήταν και το τελευταίο ματς του κ. Λίνου Γαβριήλ στον πάγκο μας. Ως αρχηγός τον αποχαιρετώ και του εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του, αλλά και στη ζωή του.

Εμείς ως ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, με το νέο τεχνικό στον πάγκο μας, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε παρακάτω στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, εκεί όπου μας περιμένει μία σκληρή «μάχη» μέσα στην έδρα του Περιστερίου.

Οι παίκτες του κ. Πεδουλάκη είναι ικανοί για πολλά πράγματα φέτος, και ως ομάδα καλούμαστε να υπερβάλλουμε εαυτό για να «σβήσουμε» σιγά – σιγά τα αποτελέσματα που μας πήγαν μερικά «βήματα» πίσω.

Οι στόχοι δεν αλλάζουν, το κλίμα παραμένει εξαιρετικό στα αποδυτήρια και η υπόσχεση είναι μία, θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τη νίκη, μη κοιτώντας τα ονόματα των αντιπάλων μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…