Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μέξας: “Ένταση και πάθος για 40 λεπτά”

Μέξας: “Ένταση και πάθος για 40 λεπτά”

Μέξας

Σε μία εξαιρετικά σημαντική και δύσκολη εβδομάδα μπαίνει ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο και τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολουθούν εντός έδρας αγώνες με Λάρισα (9/12) και Άρη (13/12). Ο Κώστας Μέξας σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι για να έχουν ελπίδες θα πρέπει να αγωνιστούν στο 100% για 40 λεπτά.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει σαν στόχο φέτος να πάρει το πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του δείχνει την δυσκολία του αγώνα. Θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να βγάλουμε όλα αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση την τελευταία εβδομάδα, να παίξουμε με ένταση , με πάθος, γιατί σε αυτά τα ματς αν δεν κάνεις αυτά τα πράγματα δεν έχεις τύχη. Αν τα κάνουμε όλα αυτά μπορούμε να μείνουμε ως το τέλος στο παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένη προπονητική κατεύθυνση έχοντας τον ίδιο προπονητή για δεύτερη χρονιά. Έχει περάσει ξεκάθαρα το στυλ και τις αρχές του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% για να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά».

Για την παρουσία και το ντεμπούτο του Σαγκαμπά Κονατέ: «Περιμένουμε ότι ο Konate θα μας δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας σε σχέση με τον Herndon. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο, γιατί ήρθε μόλις τώρα και στην Σαραγόσα δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θα μας βοηθήσει ωστόσο πολύ το να κάνουν ένα βήμα μπροστά όλα τα παιδιά και να δώσουν το κάτι παραπάνω, για όλα τα παιχνίδια που έρχονται, και όχι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που από μόνα τους είναι πρόκληση».

*Κατά τη διάρκεια του ελέγχου COVID-19 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, εκτός από ένα μέλος της ομάδας μας, που παρουσίασε ασαφές αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τις οδηγίες, το μέλος της ομάδας μας δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα και θα υποβληθεί σε επανέλεγχο το πρωί του Σαββάτου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…