Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαβωμένος κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Λαβωμένος κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

kostas sloukas olympiacos piraeus eb20

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Euroleague και θα προσπαθήσει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας σε τροχιά οκτάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε εκ προοιμίου δύσκολο έργο απέναντι στη “Βασίλισσα” κι έγινε ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα αγωνιστεί σίγουρα κόντρα στους Μαδριλένους, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ΤΣΣΚΑ (11-3) και Ζενίτ (8-4), κοντράρονται στη Μόσχα, σ’ έναν εμφύλιο ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα.

Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να νικήσει και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για να ολοκληρώσει τη διαβολοβδομάδα της με δύο “διπλά”, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται την Μπασκόνια με στόχο ακόμα μία νίκη οκτάδας. Η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει τη μεγάλη απογοήτευση της διοργάνωσης ως τώρα Χίμκι, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά, τo σημερινό πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ – Ζενίτ (19:00, Novasports 1 HD)
Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια (20:00, Novasports 3 HD)
Μπάγερν Μονάχου – Μπασκόνια (20:30, Novasports 5 HD)
Ολυμπιακός – Ρεάλ (21:00, Novasports 2 HD)
Βιλερμπάν – Χίμκι (21:45, Novasports 4 HD)
Μπαρτσελόνα – Μακάμπι (22:00, Novasports 1 HD)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…