Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Προπόνηση με εμψυχωτική ομιλία του Νέστορα Κόμματου

Λάρισα: Προπόνηση με εμψυχωτική ομιλία του Νέστορα Κόμματου

larisa omadiki

Η Λάρισα μετά την χθεσινή ήττα από τον Άρη προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Νίκο Πανανικολόπουλο να παίρνει τα ηνία από τον Λίνο Γαβριήλ, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Νέστωρα Κόμματο να δίνει το παρών στην σημερινή προπόνηση εμψυχώνοντας τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θεσσαλική ΚΑΕ:

Υπό την παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, Νέστορα Κόμματου, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (17/12) για την ομάδα μας, η οποία ήταν η πρώτη μετά την εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Άρη.

Ο Νέστορας Κόμματος πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος μίλησε στους καλαθοσφαιριστές, από τους οποίους ζήτησε να επιδείξουν συγκέντρωση και ζήλο για δουλειά με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας που είναι απαραίτητη.

Αναλυτικά:

«Το ζητούμενο είναι να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στα μέχρι τώρα παιχνίδια και να αυξήσουμε το επίπεδο, αλλά και την ποιότητα των προπονήσεων», επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και εξήγησε: «Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει, απαραίτητα συστατικά αποτελούν τόσο η απόλυτη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όσο η διάθεση και το πάθος για αδιάλειπτη δουλειά.

Αναμφισβήτητα, η oμάδα μας διαθέτει ταλέντο και ποιότητα, κάτι στο οποίο συνηγορούν και οι αντίπαλοί μας. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας, αρκεί σε κάθε παιχνίδι να αποδίδουμε το 101% των αγωνιστικών δυνατοτήτων.

Παράλληλα πρέπει να βλέπουμε και να αναλύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα ενταχθεί στην ομάδα μας και ο νέος προπονητής, με τον οποίο θέλω να δουλέψετε ακόμα πιο εντατικά και μεθοδικά». Οι Γιάννης Τζήμας και Βαγγέλης Κουτσοκέρας ανέλαβαν την εκγύμναση των καλαθοσφαιριστών ενόψει της Σαββατιάτικης (19/12) εκτός έδρας αναμέτρησης (17.00, ΕΡΤ 3 LIVE) εναντίον του Περιστερίου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…