Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Έπιασε δουλειά ο Παπανικολόπουλος

Λάρισα: Έπιασε δουλειά ο Παπανικολόπουλος

0e09527b0f5edaa60cf5702119e6a0a2 XL

Την πρώτη του προπόνηση στους παίκτες της Λάρισας έκανε σήμερα διάδοχος του Λίνου Γαβριήλ στον πάγκο της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Θεσσαλική ΚΑΕ, η έλευση του νεαρού κόουτς τονώνει το ηθικό της ομάδας, ενώ στην σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος και η Μιχάλης Καμπερίδης.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory μπήκε σε μία κρίσιμη εβδομάδα, καθώς μετά από το άτυχο αποτέλεσμα στο Περιστέρι, ετοιμάζεται για την εντός έδρας «μονομαχία» με το Μεσολόγγι BC που προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό παρά την ήττα.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν την ποιότητα που διαθέτουν σε όλες τις θέσεις, την οποία καλούνται να την αποτυπώσουν και στα παιχνίδια της Basket League, φέρνοντας αποτελέσματα. Η ένατη αγωνιστική είναι η τελευταία για το 2020, όμως αποτελεί ορόσημο για τη συνέχεια.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς της ομάδας μας, είναι αισιόδοξος και ξέρει όσα πρέπει να γίνουν σωστά μέσα στο παρκέ για να έρθει η επιθυμητή επικράτηση, κόντρα σε ένα σύνολο που μετρά ήδη μία ήττα μέσα στο κλειστό της Νεάπολης, για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεαρός κόουτς επέστρεψε σε γνωστά λημέρια, αυτή τη φορά από άλλο πόστο, θέλοντας να στηρίξει το εγχείρημα των ανθρώπων που «τρέχουν» τη Λάρισα Bread Factory και πιστεύουν στις δυνατότητες της.

Στα αγωνιστικά, με το πέρας των ημερών μέχρι το ματς της Κυριακής (27/12) δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά στη φιλοσοφία του συνόλου, όμως ήδη προστίθενται στοιχεία από τον προπονητή, ενώ το ηθικό τονώνεται στους παίκτες, ενόψει του κρίσιμου αγώνα. Μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης από τους καλαθοσφαιριστές μας, ήταν ο Μιχάλης Καμπερίδης που έλλειψε και από το «Α. Παπανδρέου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…