Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Αναχωρεί αύριο (4/12) για Ρόδο με ανεβασμένο ηθικό

Λάρισα: Αναχωρεί αύριο (4/12) για Ρόδο με ανεβασμένο ηθικό

129000337 414382763270838 831832943199051014 o

Έτοιμη να επιστρέψει στην δράση μετά από αρκετό καιρό είναι η Λάρισα. Η Θεσσαλική ομάδα ενημέρωσε ότι είναι πανέτοιμη για την αυριανή της αναχώρηση για την Ρόδο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, με τους παίκτες του Λίνου Γαβριήλ να έχουν ανεβασμένο ηθικό για την επιστροφή τους στην δράση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Λάρισα: 

«Η αποστολή της KAE Λάρισα Bread Factory είναι έτοιμη για αναχώρηση (4/12) από Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Ρόδο, εκεί όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι (5/12) με τον τοπικό Κολοσσό για την έκτη (6η) αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου (17:00 – ΕΡΤFLIX – EΡΤSPORTS).

Οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ αναμένεται να δοκιμαστούν για άλλη μία φορά εκτός έδρας και μάλιστα ύστερα από αρκετό καιρό απραξίας, αφού έχουν να πατήσουν παρκέ από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (31/10) στο ΟΑΚΑ, όταν δοκιμάζονταν για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Το ηθικό όλων βρίσκεται στα ύψη, διότι μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ θα ταξιδέψουν στο νησί του νότιου Αιγαίου με άδειο απουσιολόγιο. 

Στα αγωνιστικά, οι καλαθοσφαιριστές στις προπονήσεις της Πέμπτης (3/12) έδειξαν διάθεση και εργάστηκαν κυρίως στα θέματα της τακτικής, έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση του παιχνιδιού που θα συναντήσουν από την αντίπαλη ομάδα, η οποία έχει αγωνιστικό ρυθμό και ισχυρή έδρα, παρά την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες. 

Η αποστολή της ομάδας: Μούρτος, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin, Brown, Rush, Smith, Webb, Καμάρας, Τσιούλκας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…