Κεντρική NBA Η υπογραφή του Αντετοκούνμπο και οι πρώτες αντιδράσεις (pics)

Η υπογραφή του Αντετοκούνμπο και οι πρώτες αντιδράσεις (pics)

antetokounmpo3

Κάτοικος Μιλγουόκι θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον Έλληνα φόργουορντ για την επέκταση του συμβολαίου του για πέντε ακόμα χρόνια.

Ο «Greek Freak»  υπέγραψε το supermax συμβόλαιο αντί του ποσού των 228.2 εκ. δολαρίων.

Τα “Ελάφια” ανέβασαν την φωτογραφία από την σημερινή ημέρα όπου ο Αντετοκούνμπο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο αλλά δεν ξέχασαν και τις δύο προηγούμενες ανάλογες ημέρες στο παρελθόν.

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στους Μπακς. Αγαπάω το Μιλγουόκι, αυτή η πόλη είναι το «σπίτι» μου και είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος των Μπακς, που θα συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου, που θα περπατάω στην πόλη. Το show συνεχίζεται. Πάμε να το πάρουμε…”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε το δικό του σχόλιο για την απόφαση του Αντετοκούνμπο.

“Νομίζω πως είναι υπέροχο που αποφάσισε να μείνει και να δεσμευτεί με αυτή την ομάδα. Προφανώς και χτίζουν κάτι μεγάλο πάνω του, έκαναν ότι έπρεπε για να τον κρατήσουν” ενώ όταν ρωτήθηκε αν η περίπτωση του Γιάννη έχει διαφορές και ομοιότητες με την δική του όταν το 2010 έφυγε από το Κλίβελαντ για Μαιάμι: “Δεν έχουν ομοιότητες, είναι τελείως διαφορετικές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…